Wat wil jij graag weten?

Kan iedereen MY learning aan?

Natuurlijk! Want het is gepersonaliseerd. Iedereen kan leren volgens ons programma. Met elke leerling en zijn ouders kijken we wat het beste voor hem of haar werkt. Met je coach maak je een goed plan en je bekijkt elke week of dat goed gaat en wat je moet doen om te verbeteren.

Hoeveel vrijheid en hoeveel verantwoordelijkheid heb ik op MY college?

Op MY college vinden we het belangrijk dat je verantwoordelijkheid krijgt over jouw onderwijs. Maar je moet dit natuurlijk wel stap voor stap leren. Dit houdt in dat we je leren om doelen te stellen en te bepalen waar, hoe en wanneer je daarmee aan de slag gaat. We houden je nauwkeurig in de gaten of je die doelen haalt. Tussentijds evalueer je met jouw vakdocent en/of coach en bepalen jullie samen of je nog op koers ligt, of je langzamer moet gaan of sneller en of je misschien jouw doelen naar boven of beneden moet bijstellen.

Moet ik een eigen laptop of tablet meenemen naar school?

Naast contact met docenten speelt ook online leren een rol binnen ons programma. Dat noemen we de "learning portal". Dat is een website waar al je vakken, de leerstof, antwoorden en vorderingen(stappen) zijn te vinden. Daarom werk je om MY college ook met een iPad. Zo kan je overal werken. Die iPad krijg je van ons in bruikleen. Dat kost niets maar we hebben er wel duidelijke afspraken over. Meer informatie over de iPad op MY college vind je elders op deze pagina voor groep 7 en 8.

Haal ik met MY learning gewoon mijn diploma?

Ja, je ontvangt na het doorlopen van ons programma gewoon een normaal diploma op jouw niveau, en misschien wel op een hoger niveau dan je zelf voor mogelijk hield. Heb je vakken op een hoger niveau gehaald, dan vermelden we dit bij je diploma.