MY college is een kleinschalige school van ongeveer 400 leerlingen. Je kunt bij ons vmbo basis, kader en mavo doen, ieder vak op jouw niveau.

Als leerling op MY college word je gezien, gehoord en uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Dit doen we middels gepersonaliseerd onderwijs, volgens het Zweedse onderwijsconcept Kunskapsskolan. Bij ons heet dat MY learning. Doe vakken op een hoger niveau waar mogelijk en krijg hulp bij wat moeilijk is. Op MY college krijgt elke leerling, elke week een coachgesprek van een kwartier om te helpen met doelen stellen en zo het beste uit zichzelf te halen.

Kies voor onderwijs dat je voorbereidt op de toekomst. We leren onze leerlingen vaardigheden aan, die zorgen voor een hogere slagingskans op het mbo en op de arbeidsmarkt.

MY college staat voor persoonlijke aandacht, een goede sfeer en we dagen je uit het beste uit jezelf te halen. 

 

Waarom doen we het anders?

  1. Jij bent uniek, met eigen persoonlijke ambities en kwaliteiten.
  2. Jij verdient het dat  je het beste uit jezelf kan halen door onderwijs op jouw eigen niveau
  3. We leven in een snel veranderende wereld. Onderwijs moet je voorbereiden op jouw toekomst. Niet leren over vandaag, maar over morgen.

 

Wat doen we anders?

  1. We hebben kleine klassen met veel persoonlijke aandacht, maar ook de mogelijkheid om van elkaar te leren.
  2. We bieden de mogelijkheid om op jouw eigen niveau en tempo te werken.
  3. Je krijgt persoonlijke coaching van een kwartier per week door jouw eigen coach die je helpt goed te leren en te plannen.
  4. Iedereen krijgt een iPad in bruikleen: zo kan je op jouw niveau, overal leren. 
  5. Wij vinden dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn. Respect hebben voor elkaar vinden wij belangrijk op school maar ook buiten school.
  6. We besteden aandacht aan gesprekken over pesten en hebben een anti-pestcoördinator.