Tygo wordt tweede met Drone Cup 2024

MY college deed vandaag, dinsdag 4 juni, mee aan de Finale Drone Cup Finals 2024. Tygo uit klas 2B is zelfs tweede geworden bij deze landelijke finale. Een fantastische prestatie van Tygo in dit sterke deelnemersveld. Van harte gefeliciteerd. Tygo was eerder de winnaar op onze eigen school met de voorrondes dus hij had al bewezen dat hij het goed in zijn vingers had. Maar hij wist de druk met deze landelijke finale goed te weerstaan. MY college is trots op jou en jouw drone skills! 

Na vijf succesvolle edities van de Drone Cup Finals, waarin talloze drones door het luchtruim vlogen, is het dit jaar tijd voor een nieuwe editie: de Drone Cup Finals 2024! Na de enthousiaste reacties van deelnemende scholen is besloten om ook dit jaar weer voor een thema te kiezen, dat perfect aansluit bij de toekomstvisie van de leerlingen.

Thema 2024: Future Mobility

Future Mobility gaat over veranderingen in hoe mensen en goederen zich in de toekomst zullen verplaatsen. Denk aan elektrische auto's, zelfrijdende voertuigen en nieuwe transporttechnologieën die als doel hebben om transport veiliger, schoner en efficiënter te maken. Een perfect thema waar drones een steeds grotere rol in zullen nemen.

Hopelijk is MY college volgend jaar weer van de partij. 

Drone Cup 2024 terug naar het nieuwsoverzicht