Op onze school maken wij gebruik van het schooladministratieprogramma Magister. Ook u als ouder/verzorger kunt hierop inloggen en zo inzage krijgen in wat gegevens van uw zoon/dochter. U kunt bijvoorbeeld de absenties inzien en de behaalde cijfers. Ook is er de mogelijkheid om zelf uw kind ziek te melden. Uw zoon/dochter krijgt een eigen account voor Magister.

U kunt op een computer inloggen op Magister via onderstaande link. Ook kunt u via uw mobiele telefoon de app ‘Magister - Leerling en Ouder’ installeren.

Mocht u uw wachtwoord vergeten zijn, kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen middels de knop ‘wachtwoord vergeten’. Deze knop is zichtbaar nadat de gebruikersnaam is ingevoerd. Voorwaarde hiervoor is wel dat er een geldig e-mailadres aan het account gekoppeld is. Wanneer dit niet het geval is, kan er geen e-mail worden verstuurd om het wachtwoord te herstellen en wordt er een foutmelding getoond. Neem contact op met school indien deze foutmelding in beeld komt of als de knop ‘wachtwoord vergeten’ ontbreekt.

Het is dus belangrijk dat wij altijd in het bezit zijn van uw juiste e-mailadres. Voor verdere vragen kunt u altijd contact opnemen met school.

Klik hier om in te loggen op Magister: http://mycollege.magister.net