Drukbezocht Open Huis

Afgelopen vrijdag was het eerste Open Huis van MY college van dit schooljaar: Meet MY college. We kijken terug op een zeer succesvol Open Huis waarbij heel veel leerlingen uit groep 7 en 8 kwamen kennismaken met onze school, het onderwijs, personeel en leerlingen. Direct vanaf het begin was het gezellig druk en dat bleef het al die tijd. Door ons "Ask me -team" werden bezoekers meegenomen naar de diverse afdelingen zodat de wachtrijen vermeden werden. 

Er was weer van alles te doen. Spectaculair dit jaar was een demonstratie van drone-vliegen. Binnenkort gaan onze leerlingen in leerjaar 2 bij techniek hiermee aan de slag. Ze leren een eigen parkoers te bouwen met hindernissen van allerlei materiaal en moeten daar (vooral schadevrij) doorheen vliegen met een drone. 

Bij Sales en Marketing, onderdeel van MY skills / D&P, konden bezoekers een eigen pokebowl samenstellen of een cupcakeschaapje maken. Bij Media en Design werd je aan het werk gezet met een fotocamera of leerde je hoe je een stopmotionfilmje moet maken. Er kon een schat worden gezocht bij geschiedenis door de code te kraken, smurfensnot worden gemaakt bij Nask en je kon je laatste restje energie kwijt bij het lasergamen in de gymzaal. 

De meeste bezoekers waren dan ook wel een paar uurtjes zoet en konden er vaak dan nog geen genoeg van krijgen. Dat treft want op 2 februari is het tweede Open Huis: Experience MY college. Dat staat helemal in het teken van zelf aan de slag gaan om MY college te ervaren. Bezoekers van afgelopen vrijdag konden met het aanvragen van een fastpass de wachtrijen met het Open Huis van 2 februari mooi omzeilen. Zij krijgen dan voorrang op de afdelingen als onze VIP-gasten. Ook interesse in een fastpass? Stuur dan een mailtje naar info@my-college.nl.

terug naar het nieuwsoverzicht