Open Huis 2024 weer groot succes

Afgelopen vrijdag was het tweede Open Huis van MY college van dit schooljaar: Eperience MY college. We kijken terug op een zeer succesvol Open Huis waarbij heel veel leerlingen uit groep 7 en 8 kwamen kennismaken met onze school, het onderwijs, personeel en leerlingen. Bij binnenkomst werden bezoekers hartelijk welkom geheten door ons "Ask me -team". Ook was het mogelijk om door een van de leerlingen van het team rondgeleid te worden.

Het drone-vliegen was - net als tijdens het eerste Open Huis - heel populair. De leerlingen in het 2e leerjaar techniek hadden een parkoers gebouwd met hindernissen van allerlei materiaal en bezoekers mochten proberen om daar (vooral schadevrij) doorheen te vliegen met een drone. 

Bij Sales en Marketing, onderdeel van MY skills / D&P, konden bezoekers gado gado maken of een valentijnstaartje maken en versieren. Bij Media en Design werd je aan het werk gezet met een fotocamera of leerde je hoe je een stopmotionfilmje moet maken. Er kon een schat worden gezocht bij geschiedenis door de code te kraken, smurfensnot worden gemaakt bij Nask en je kon je laatste restje energie kwijt bij het lasergamen in de gymzaal. 

De meeste bezoekers waren dan ook wel een paar uurtjes zoet en konden er vaak dan nog geen genoeg van krijgen.

terug naar het nieuwsoverzicht