MY college nu officieel partnerschool!

Eindelijk is het officieel: MY college is partnerschool geworden van Kunskapsskolan. Vanochtend, vrijdag 12 januari 2024, werd de officiële overeenkomst getekend en de speciale Kunskapsskolan plaquette uitgereikt aan directeur van MY college Marjolein Scholten en een van onze leerlingen DJ Kwidama (klas 3D) door Willemien Noordhof, directeur van Kunskapsskolan Nederland.

In het bijzijn van o.a. de wethouder onderwijs van Nissewaard Hanneke Stengs-Nijhof, bestuursvoorzitter van Galilei, Juliette Bouw, leden van de raad van bestuur en toezicht, leerlingen en andere genodigden werd er even feestelijk stilgestaan bij het bereiken van deze mijlpaal voor de school en deze unieke vorm van onderwijs op Voorne Putten.

 

Het is een bekroning van 7 jaar keihard werken in teamverband om aan de eisen van gepersonaliseerd onderwijs volgens het Kunskapsskolan onderwijsprogramma te voldoen. Maar het is gelukt, en hoe! MY college maakt bewust een duidelijke keuze voor gepersonaliseerd onderwijs om de kansengelijkheid voor de leerlingen te vergroten. Werken aan je vakken op jouw niveau en in jouw tempo om zo je talenten  te leren ontdekken. Over twee jaar staat er ook een nieuw gebouw dat speciaal hiervoor is ontworpen en ingericht is om gepersonaliseerd onderwijs te optimaliseren. 

Er een informatieve podcast over MY college. Marjolein Scholten (directeur), René de Waard (leerjaarcoördinator leerjaar 1), Chani van Noord (docent Nederlands) zijn in een informatief gesprek met presentator Koos Woltjens (communicatie Kunskapsskolan). In een klein half uur ben je helemaal bij. Een aanrader!

  1. Buzzsprout: https://schoolpraat.buzzsprout.com/1773145/14196038-my-college-spijkenisse-nieuwe-kunskapsskolan-partnerschool-een-eiland-van-kansengelijkheid
  1. Spotify: https://open.spotify.com/episode/4vKMR1CSw0lRvfIpUPIOxW?si=f23011e0bb3c4364

 

terug naar het nieuwsoverzicht