Met keuzevak MY hair naar HA!R POWER

Woensdag 4 oktober gingen de leerlingen die het keuzevak MY Hair hadden gekozen op excursie naar het Wereldmuseum Rotterdam. Daar was de nieuwe tentoonstelling HA!R POWER en het werd een ware ontdekkingsreis op het gebied van haar.

"Samen met onze enthousiaste leerlingen hebben we een inspirerende reis gemaakt door de wondere wereld van haarmode en -kunst. Van verbluffende kapsels tot innovatieve technieken, deze tentoonstelling had het allemaal", aldus docente mevr. Yilmaz.

De leerlingen werden meegesleept door de creatieve flair van de exposanten en werden geïnspireerd door de grensverleggende ideeën die ze zagen. Ze konden de nieuwste trends in haarmode bewonderen, van prachtige kleurstellingen tot gedurfde knipkunst.

De haarexpositie was niet alleen leuk, maar ook educatief. Onze leerlingen hebben waardevolle inzichten opgedaan in de wereld van kapperskunst en haarmode. Kortom, het was een onvergetelijke dag vol creativiteit en inspiratie die onze leerlingen zeker nog lang zal bijblijven!

 

terug naar het nieuwsoverzicht