Experience MY college met Open Huis

 

Voor twijfelaars & weifelaars, uitstellers, laatbloeiers, late-adapters, “ik wist van niks”-types of gewoon omdat het op MY college altijd leuk is, er altijd wat te doen is of omdat je de vorige keer tijd te kort kwam: MY college houdt op vrijdag 2 februari het tweede Open Huis van dit schooljaar van 16.00 tot 20.00 uur.

Was je ook op ons eerste open huis? Heb je een “fast-pass” om nu zelf met een drone te leren vliegen of ga je straks de keuken in achter het fornuis? Of wordt dit de eerste keer en had je van vrienden of vriendinnen gehoord dat het zo leuk is op het Open Huis van MY college? Dat klopt allemaal! Op MY college valt er weer van alles te beleven. En dit keer is het motto van ons Open Huis: Experience MY college of te wel: ervaar MY college. Dat doe je het best door de handen uit de mouwen te steken en bij alle vakken aan de slag te gaan.

MY college is een unieke, kleinschalige vmboschool in de regio Nissewaard met gepersonaliseerd onderwijs voor basis, kader en mavo. We noemen het MY learning. Het is gebaseerd op de Kunskapsskolan uitgangspunten. Een bewezen Zweeds onderwijsconcept dat elke leerling uitdaagt om het beste uit zichzelf te halen en op zoek te gaan naar zijn of haar talenten.

De school biedt iedere leerling de mogelijkheid om individuele vakken op een hoger of lager niveau te doen. Onderwijs in een duidelijke structuur, met heldere doelen en intensieve coaching. Onderwijs waarbij ouders intensief betrokken worden bij de ontwikkeling van hun kind. Met een prettige sfeer en geweldige resultaten. De nieuwbouw voor de school moet eind volgend jaar af zijn. Het duurzame gebouw is speciaal ontworpen voor ons het gepersonaliseerde onderwijssysteem.

 

terug naar het nieuwsoverzicht