Gratis fruit

Afgelopen maandag zijn we op MY college begonnen om met de dagstart gratis fruit aan te bieden aan de leerlingen. MY college doet als pilotschool mee aan het Programma Schoolmaaltijden van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

We krijgen van stichting jeugdeducatie maandelijks budget om alle leerlingen van de school  “eten op school” aan te bieden. Vooralsnog zijn we begonnen met fruit om een gezonde invulling te geven aan dit project. Ook voor ons is het even aftasten wat “letterlijk” in de smaak valt. De eerste ervaringen met “gratis fruit” zijn ronduit zeer positief te noemen. Een gezonde start van de schooldag. Dinsdag 30 januari is het de internationale dag van de croissant (ja, die bestaat echt😊) Raad eens waarmee uw kind morgen de dag begint?

Het project staat los van de mogelijkheid die wij leerlingen geven om op school ontbijt of lunch klaar te maken. Hierover hebben we u enige tijd geleden geïnformeerd en inmiddels is er een klein aantal leerlingen die hier gebruik van maakt. Toch nog interesse? Neem dan contact op met dhr. Maassen.

terug naar het nieuwsoverzicht