2021-2022

14 okt 2021 Het mag weer: MY Hawaiian party

Het mag weer………. eindelijk! Een schoolfeest! Nu, dat hoef je onze actieve ouderraad maar 1 keer te zeggen. Zij zijn gelijk aan de slag gegaan en het belooft weer als vanouds een onvergetelijke en spectaculaire MY party te worden.

Thema is Hawaï. MY Hawaiian party is komende donderdag 14 oktober. Het feest start om 19.30  en duurt tot 23.30 uur. Kaarten kosten 5 euro maar dan is het wel all inclusive. De kaartverkoop (alleen digitaal betalen) begint vanaf maandag in de pauze. Ook op donderdagavond kun je nog aan de deur tot 20.30 uur terecht voor een kaartje.

Dus zoek die bermuda en dat foute bloemenshirt op, en haal een bloemenkrans en/of rieten rok bij de Action!

Vrijdag 15 oktober is er een studiedag gepland en vervallen alle lessen op MY college.

Na zo’n knalfeest zal dit voor de leerlingen best wel goed uitkomen.

08 okt 2021 NU AL OPEN HUIS OP MY COLLEGE

MY college, een school voor basis, kader en mavo in Spijkenisse, houdt op vrijdag 8 oktober een open huis van 16.00 – 20.00 uur. Nu al? “Inderdaad”, zegt Ruud Vet, directeur van de school, “We zijn er vroeg bij, maar nu het kan en mag, willen we ook niet langer wachten om iedereen van harte uit te nodigen voor een bezoek aan onze school.” Met name leerlingen van groep 8 die dit jaar op zoek gaan naar een nieuwe school.

De sfeer op MY college moet je immers zelf ervaren! Dat kan met een open huis. MY college is een kleinschalige school voor vmbo basis, kader en mavo met een uniek gepersonaliseerd onderwijssysteem dat de “eigen naam” MY learning kreeg. Met name in de afgelopen coronatijd en de gedeeltelijke lockdown van het onderwijs, heeft het gepersonaliseerde leren zijn waarde bewezen. Het resulteerde in een slagingspercentage afgelopen jaar van maar liefst 100%. Relatief veel leerlingen sloten hierbij een of meerdere vakken af op een hoger niveau. “We halen eruit, wat erin zit!”, aldus Marjolein Scholten, teamleider van de onderbouw. Gepersonaliseerd leren maakt dit zeer goed mogelijk. MY college hanteert het motto: “Alles draait om jou!”  Ontdek je talent, zoek waar je interesses liggen, ervaar hoe je het vindt om met bepaalde materialen of gereedschap te werken, leer je grenzen en mogelijkheden kennen.

Een bezoek aan het Open Huis op vrijdag 8 oktober is een uitstekende eerste stap in die ontdekkingstocht! Klik op de button op de homepage en schrijf je in!