2019-2020

19 sep 2019 Coming soon at MY college!

17 sep 2019 Leerjaar 4 zoekt het hoger op!

Vorige week vrijdag had leerjaar 4 hun sportactiviteitendag. Dit keer werd er een bezoek gebracht aan Abel Klimbos. Dat viel bij de meesten goed in de smaak, al moest je soms je hoogtevrees een klein beetje verbijten.

Bekijk de foto's op MY pictures.

13 sep 2019 Nissewaard actief

Met het project High Five probeert de gemeente Nissewaard jongeren actief te krijgen door het aanbieden van gratis snuffellessen van 30 september tot 13 oktober. Ga naar de website www.actiefnissewaard.nl en kijk naar de mogelijkheden.
Alle leerlingen ontvangen binnenkort ter promotie een gratis anti-skimhoesje via hun coach.

05 sep 2019 Sportief begin van het schooljaar

Vandaag was de sportdag voor leerjaar 1 en 2 bij de Olympiahal in Spijkenisse. Het weer liet ons gelukkig niet in de steek, af en toe wat regendruppels maar daar lieten we ons niet door uit het veld slaan.  

De stamgroepen streden tegen elkaar voor de overwinning op 6 verschillende onderdelen. De uiteindelijke winnaar werd de klas 2A van dhr. Bal. Ook was er heerlijke slagroomtaart voor nummer 2. Het was als vanouds: een super gezellige sportdag! 

Bekijk de foto's bij MY pictures en/of Facebook. 

02 sep 2019 PMD: ik doe mee!

PMD, oftewel Plastic, Metaal en Drinkpakken worden voortaan in de aula gescheiden van de rest van ons afval op MY college. Je kunt de afvalbakken herkennen aan de paarse deksels. Heb je je melk, blikje cola of pakje appelsap op: gooi het dan weg in een van deze paarse pakken.

Een beter milieu begint immers bij jezelf. Kleine moeite toch?!

Op de foto geven Gwendelyn, Destiny, Romaisa en Lorelai alvast het goede voorbeeld. Net 1 dag op MY college, nu al gevraagd als fotomodel😃

02 sep 2019 We zijn weer begonnen

Vandaag zijn we gestart met het nieuwe schooljaar 2019-2020 op MY college. We heten iedereen van harte welkom.

Alle leerjaren kwamen vandaag op school om kennis te maken met hun coach of mentor, nieuwe klasgenoten, roosters en nog veel meer informatie.

Ook zijn vandaag de eerste mails verstuurd met de nieuwe schoolgids en jaarplanning. Kijk in uw mailbox (of wellicht bij de spam/ongewenste mail) of u deze mail ontvangen heeft.
Volgende week zijn de voorlichtingsavonden. Ook hiervoor ontvangt u vandaag de uitnodiging.

We wensen alle leerlingen een succesvol jaar en hopen op een prettige samenwerking met alle ouders.

Het team van MY college.