Vacatures en/of stage

 

Met ingang van 1 februari aanstaande is er een vacature voor:

 

                                Media en Vormgeving

 
1fte,  circa 16 lessen (het betreft een lb-functie)            
Op MY college duren de lessen 75 minuten.
                                              

We zoeken een creatieve duizendpoot en stevige docent met ervaring en affiniteit met het vmbo.
De lessen zijn voornamelijk in leerjaar 3 en 4, de examenjaren. In leerjaar 3 krijgt het vak een gezicht in enkele  keuzevakken (MY Design met printmedia en tekenen/schilderen/illustreren; MY movie met film/fotografie en idee-ontwikkeling). In het vierde jaar volgen alle leerlingen de profielmodule ‘Maken van een multimediaal product’.
De docent die we zoeken is bij voorkeur bekend met software en app’s van Adobe:  photoshop, illustrator, indesign en comp, sketch en capture.

Voor Media en Vormgeving is een eigen vast lokaal beschikbaar met een studiohoek voor  film en fotografie. Naast hun eigen ipad zijn voor de leerlingen ook laptops beschikbaar voor o.a. het bewerken van film- en fotomateriaal.

MY college is een kleinschalige, inspirerende en veilige school waarbinnen elke leerling zich persoonlijk gekend en gezien weet. Het onderwijs op MY college kenmerkt zich met name door twee ontwikkelingen die in schooljaar 2017-2018  van start zijn gegaan: MY learning en MY skills.

MY learning is een vorm van gepersonaliseerd volgens het Zweedse “Kunskapsskolan” onderwijsmodel. Hierbij krijgen de leerlingen de verschillende vakken op een eigen niveau en een eigen tempo door te werken. Zij zijn daarbij “eigenaar” van hun eigen leerproces.

MY skills (Dienstverlening en Producten) is het nieuwe vmbo-profiel in de bovenbouw waarbij wij de leerlingen de mogelijkheid bieden om aan de hand van keuzevakken, allerlei vaardigheden te ontwikkelen, zodat zij in de breedte worden opgeleid voor de vervolgopleiding in het mbo. 

Voor meer informatie: Marien van Oudenaarden: 0181 – 622033 of mail naar info@my-college.nl